Partners

Samenwerken is niet alleen noodzakelijk, het is ook een leuke en positieve manier van zaken doen. Je leert over jezelf, je leert van anderen, je groeit samen met de ander en je schept kansen met wederzijds respect.

 

Exped maakt al sinds lange tijd producten die gezien en gevoeld mogen worden. De echte doorbraak voor Exped kwam er met hun Downmat, een lichtgewicht trekkingmatje met dons van binnen zodat het geschikt was voor wintergebruik. Dat het ook effectief 7 of 9 cm dik was maakt natuurlijk een goede nacht compleet. Vanuit een 100% vertrouwen in dit materiaal, leek het ons een logische stap om hen mee te betrekken in ons verhaal. Voor in de verhuur in functie van winteractiviteiten hebben we speciaal gezocht naar de kwaliteit die we zelf ook wensen zodat we onze klanten gelukkig kunnen maken.

 

Simond
Sinds 157 jaar ontwikkeld Simond klim en alpinisme materiaal aan de voet van de Mont Blanc in het kleine stadje Les Houches in de vallei van Chamonix. Met een team van 40 geboren
klimmers worden de carabiners, piolets en crampons ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk. En dit allemaal onder het ISO 9001 certificaat. Dit zorgt ervoor dat alles onder de strengste normen van veiligheid wordt geproduceerd.
Sinds 2008 is Simond bij de Decathlon familie gegaan. Dit zorgde ervoor dat er een gigantische uitbreiding van het gamma plaatsvond. Momenteel heeft Simond producten voor bijna alle aspecten van het klimmen en alpinisme. Alle producten worden getest in de laboratoria en op het terrein in het Mont Blanc massief. Verschillende berggidsen testen de producten en zorgen dat ze verbeteren naar de professionele normen van onze gidsen.
Door de samensmelting met Decathlon hebben we er ook kunnen voor zorgen dat we in meer dan 30 landen aanwezig zijn om onze passie voor de bergsport te delen met zoveel mogelijk mensen.

 

The shelterThe Shelter is gelegen aan de ingang van het natuurgebied De Doode Bemde, de Dijle stroomt door onze voortuin en het Meerdaalwoud ligt op wandelafstand bij ons vandaan.
In deze unieke omgeving laten we je genieten van één van onze vele sportieve en avontuurlijke uitdagingen.
Ontdek de Dijle van dicht bij per kano, vlot of SUP en vaar af tot Heverlee of het centrum van Leuven. Neem deel aan een van onze themateambuildings, Kickbike- en mountainbiketochten, oriëntatielopen of wandel door de Doode Bemde met een gids.
Organiseer jouw teambuilding met je bedrijf bij The Shelter: vergaderen, activiteiten en maaltijden allemaal op één locatie.
Of schrijf je kids in voor een van onze kampen of jezelf voor een mountainbiketraining.
Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.
Activiteiten plannen kan het hele jaar door. Tijdens de weekenden van april tot en met september ben je ook van harte welkom op ons terras.”