Referenties

In het verleden heeft Outdoor Animation al verschillende workshops, cursussen, reizen, dagprogramma’s, teambuildings, … mogen verzorgen voor een uiteenlopend publiek. Hier kan je korte impressies opdoen van hun ervaringen; waarbij liever beelden dan woorden gebruikt worden.

 

PACKRAFTING WHITEWATER IN FRANKRIJK 2018

Met mensen zonder ervaring zijn we er een weekje op uitgetrokken. Dit filmpje is het resultaat van 7dagen cursus volgen. Hopelijk sluit jij je ook eens aan in de toekomst?

 


TICINO IN ZWITSERLAND 2018

Vraag je je af waarom je in de wildwaterkajak-wereld zou moeten duiken? Onderstaand filmpje zal je trachten te overtuigen 🙂

Jumping into the weekend, Like in Ticino!

Jumping into the weekend, like in Ticino!

Geplaatst door Outdoor Animation op Dinsdag 15 mei 2018


DE VERCORS IN FRANKRIJK 2018

Net als het voorgaande filmpje, hier nog een filmpje om je nog meer te overtuigen, vooral gewoon bekijken en je laten meevoeren 🙂


DE VERCORS IN FRANKRIJK 2018

Dit bergmassief vormde in 2018 het decor voor meerdere test-case-trips en kon op die manier velen bekoren. De koude, de fysieke uitdaging, dat expeditiegevoel, de winter, de vriendschap, …. Naar volgende jaren toe zal dit standaard in het pakket komen te zitten en hopen we nog meer mensen de passie en liefde voor de winter door te geven.

Filmpje gemaakt door Dieter Van Holder, hij zal ook een van de gidsen zijn in de toekomst voor dergelijke tochten.


SPAANSE PYRENEEĂ‹N ROADTRIP 2017

In een van de oudste bergmassieven van Europa waar je aan de ene kant een vochtig groen klimaat vindt en aan de andere kant een dor en kalere omgeving, is de LUK (Leuvense Universitaire Kajakvereniging) gaan varen in hun gekende Road-trip formule om te genieten van wildwater in de warmte van de vroege zomer in het Zuiden. Met dank aan Simon Smolders kan je hieronder genieten van een filmpje dat je doet watertanden om zo snel mogelijk zelf weer in je plastieken metgezel te kruipen.

Meer foto’s van deze reis kan je hier terugvinden.


FRANSE ALPEN PACKRAFT CURSUS 2016

In de prachtige vallei van de Durance tussen Gap en Briançon met nog enkele pareltjes van zijrivieren voel je je meteen in de ideale setting voor een week wildwaterplezier in je bootje. Op vraag van enkele wildwaterpackrafters onder leiding van Joery Truyen werd een stage op poten gezet om verder te gaan in wildwatervaren. Dankzij Fred Gordebeke kan je hieronder zelf beleven hoe het was.


CORSICA ROAD TRIP 2 2016

Corsica, het land in het midden van de Middellandse Zee, met vele streekproducten, gekend om zijn GR 20 van Boven tot Onder, maar ook voor andere buitensporten zoals klimmen en wildwaterkajakken…        Begin april 2016 voor de LUK (Leuvense Universitaire Kajakvereniging) een gevorderde kajakcursus georganiseerd en begeleid. Hun activiteiten kan je ook volgen op hun Facebookpagina.  Dankzij Bruno Simoens, een van de deelnemers, kan je alvast een impressie opdoen van deze cursus-week en misschien zin krijgen om zelf ook eens een dergelijke week aan te vangen.


CORSICA ROAD TRIP 1 2016

Zelf maakten we met enkele verkenners een trip om alvast de rivieren en hun gevaren in te schatten voor een aankomende trip. Niet alleen van de natuur en het avontuur genoten, ook van de kameraadschap, de gastvrijheid en de gastronomie hebben we mogen proeven.