KANO-TREKTOCHT Müritz National Park

Kano-Trektocht   in  Muritz National park te Duitsland 2018

Outdoor Animation voorziet in 2018 in samenwerking met haar partner The Shelter een Kano-trektocht ! Dit project dient als test-trip, maar werd reeds eerder getest.

  • Vertrek vrijdagochtend 11u ter plaatse. Exacte locatie wordt meegedeeld aan de deelnemers.
  • Kostprijs 495euro
  • Gidsen: Servaes Timmerman  (zal ook als fotograaf dienen 😉 ) en Renaat De Feyter

OA Murits Prospection-122

Omdat even de tijd en rust voor jezelf heus niet altijd heel ver weg moet zijn, hebben we na een scouting vorig jaar een leuk gebied gevonden waar even naartoe kan gevlucht worden. Hier kan je langs verschillende stroompjes en kanalen van het ene meer naar het andere drijven en achter iedere hoek vind je nieuwe uitzichten. Een paradijs voor de natuurfotograaf, een visarend zal je zeker wel eens spotten! Peddelen en peddelen en wanneer je een mooi plekje ziet even stoppen en middageten, of gewoon al drijvend eten…

De tocht zal zodanig in elkaar steken dat we regelmatig eens aan land gaan en de mogelijkheid hebben om eens een wandeling te maken in de natuur ook. We kamperen ofwel op campings on the go of we vinden een prachtig stukje wilde natuur… Maar uiteraard wordt er eerst een degelijke instructieles gegeven om de stuurvaardigheden van de kano onder knie te krijgen. Nadien gaan we op tocht en is het aan ons om ‘s avonds een lekkere maaltijd te koken.

De tocht is geschikt voor iedereen, je moet niets kunnen, want wij leren je alles aan dat nodig is om een leuke en aangename tocht te beleven. De prijs voorziet in kano en vaarmateriaal, begeleiding, organisatie, instructieles, maaltijden, overnachtingen. De tenten en kampeermateriaal voorzie je zelf, al kunnen we je hier uiteraard in bijstaan. Zo kunnen we slaapzakken, matjes, tenten, maar ook droogzakken voor in de kano en dergelijke voorzien voor zij die dit willen.

Ik wil me inschrijven !  => om je inschrijving te bevestigen en meer informatie te ontvangen kan je je rechtstreeks inschrijven via de link van onze partner: Inschrijvingsformulier

De reis gaat gegarandeerd door indien we voor 1 april aan 8 inschrijvingen zitten. Er is maximaal plaats voor 20 mensen.

OA Murits Prospection-100

OA Murits Prospection-136

OA Murits Prospection-71

OA Murits Prospection-107

OA Murits Prospection-103