Technische Training – Voorbereiding op Instructeur Wildwater

Technische Training als voorbereiding op de Instructeur-Cursus.

  • Wanneer: 4,5 en 6 mei 2018
  • Waar: Op de piste in Sault Brenaz
  • Kostprijs: 210euro voor begeleiding en gebruik materialen (de cursus kan enkel gevolgd worden in een Axiom (er worden er door ons voorzien), een Ripper of een gelijkaardige boot (neem even contact op bij twijfel) ). Er wordt een botenvloot van Dagger Axioms voorzien, dus je kan perfect zonder boot deelnemen. Ook peddel/helm/spatzeil/zwemvest wordt voorzien.
  • Indien je lid bent van de VKKF krijg je een korting van maar liefst 50euro!
  • Beperkte plaatsen: Slechts maximaal 6 deelnemers mogelijk.

Deze korte, maar intensieve training van 3 dagen gaat ervan uit dat je reeds een zeker basisniveau hebt en zal enkel focussen op het technisch aanscherpen van je vaardigheden. Niet bezig zijn met leren begeleiden, leren lesgeven, leren…  enkel bezig zijn met je eigen techniek en focussen op het verfijnen hiervan. We gaan tot het uiterste om je uit te dagen en je eigen kunnen in vraag te stellen. 

De Cursus wordt verplicht in een Axiom (-achtige) boot gevaren. Iedereen vaart dus in dezelfde type boot en zal zijn mogelijkheden hiermee enorm zien toenemen. Deze technische boot moet uiteraard als een wild paard eerst getemd worden alvorens je maximaal kan genieten van zijn kunnen. Maar geen nood, zoals eerder gezegd zit het gebruik van deze boot mee in de prijs.

Waarom?  De idee achter dit initiatief is tot stand gekomen omdat we gemerkt hebben dat er nood is om bij het willen behalen van een Instructeur-diploma zeker technische verfijning noodzakelijk is. Dit om met veel zelfvertrouwen voor een groep te staan.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Servaes@outdooranimation.be

Uiteraard zijn er carpoolmogelijkheden, de eerste die iets laten weten hebben alvast kans op een plaatsje.

Hilo 2016-240

LUK Noorwegen 2016-280

OA LUK PYR 2017-406

OA LUK PYR 2017-434

OA LUK PYR 2017-138

Hilo 2016-63