MICRO-ADVENTURES

 

We hebben alvast enkele nieuwe data voor het MAVA-WILDWATER avontuur, een DAGOPLEIDING over de gevaren en technieken voor wildwater:
7 mei, 8mei, 21mei, 18juni  2022
Inschrijven hiervoor kan je via de link hieronder, of onderaan de pagina via het formulier.
inschrijven via deze link.

DIJLE-avontuur: Kostprijs: 55euro, inclusief treinticket, materiaalhuur, begeleiding. Enkel picnick moeten we, omwille van corona-proof, zelf laten meenemen. Een wandeltocht door de natuur met een packraft/peddeltocht op een Dijle door natuur en door de historische stad van Leuven. Vaak mixen we er nog iets extra bij ook.

MAVA-wildwatercursus: Kostprijs: 60euro (45euro indien eigen materiaal), inclusief packraftsmateriaal, begeleiding. Je kan ook een neopreenpak en botjes huren, snel zijn is de boodschap. We werken hier doelbewust met kleine groepjes, van 7/8 deelnemers per begeleider. Zo kunnen we maximaal de veiligheid garanderen en er een plezante dag van maken.

ARDENNEN-Avontuur: Kostprijs: 50euro, inclusief packraftmateriaal, begeleiding. Het is steeds een wandeling door de natuur, een stukje rivier afvaren , een picknick onderweg, lekker babbelen en sociaal zijn, …. Kortom alle ingrediënten voor een ontspannen dagje…

ZELF OP AVONTUUR?  Wil je gewoon graag zelf op avontuur? Wil je zelf je moment en locatie kunnen kiezen voor je micro-avontuur? Dat kan uiteraard ook. Dan kan je bij ons een setje PACKRAFT huren voor 35euro per dag, of 50euro voor een weekend.  We hebben intussen overigens ook veel van onze dagavonturen online gezet zodat je met onze info zelf op stap kan.  Meer info volgt, maar voor diegenen die komen huren  krijgen ze dat nu reeds mee.

Gelieve rekening te houden met het gegeven dat trips nog steeds zouden kunnen geannuleerd worden op basis van de huidige maatregelen met betrekking tot COVID-19.