Referenties

In het verleden heeft Outdoor Animation al verschillende workshops, cursussen, reizen, dagprogramma’s, teambuildings, … mogen verzorgen voor een uiteenlopend publiek. Hier kan je korte impressies opdoen van hun ervaringen; waarbij liever beelden dan woorden gebruikt worden.

SPAANSE PYRENEEËN ROADTRIP 2017

In een van de oudste bergmassieven van Europa waar je aan de ene kant een vochtig groen klimaat vindt en aan de andere kant een dor en kalere omgeving, is de LUK (Leuvense Universitaire Kajakvereniging) gaan varen in hun gekende Road-trip formule om te genieten van wildwater in de warmte van de vroege zomer in het Zuiden. Met dank aan Simon Smolders kan je hieronder genieten van een filmpje dat je doet watertanden om zo snel mogelijk zelf weer in je plastieken metgezel te kruipen.

Meer foto’s van deze reis kan je hier terugvinden.


FRANSE ALPEN PACKRAFT CURSUS 2016

In de prachtige vallei van de Durance tussen Gap en Briançon met nog enkele pareltjes van zijrivieren voel je je meteen in de ideale setting voor een week wildwaterplezier in je bootje. Op vraag van enkele wildwaterpackrafters onder leiding van Joery Truyen werd een stage op poten gezet om verder te gaan in wildwatervaren. Dankzij Fred Gordebeke kan je hieronder zelf beleven hoe het was.


CORSICA ROAD TRIP 2016

Corsica, het land in het midden van de Middellandse Zee, met vele streekproducten, gekend om zijn GR 20 van Boven tot Onder, maar ook voor andere buitensporten zoals klimmen en wildwaterkajakken…        Begin april 2016 voor de LUK (Leuvense Universitaire Kajakvereniging) een gevorderde kajakcursus georganiseerd en begeleid. Hun activiteiten kan je ook volgen op hun Facebookpagina.  Dankzij Bruno Simoens, een van de deelnemers, kan je alvast een impressie opdoen van deze cursus-week en misschien zin krijgen om zelf ook eens een dergelijke week aan te vangen.