Verhuur

NIEUW: Aangepaste lijst voor 2020 nu reeds zichtbaar.  

NOG NIEUWER!!  DE VERHUURKAST  => ophalen en terugbrengen op een tijdstip dat jou uitkomt! Makkelijk in gebruik.

Materiaal huren om zelf een activiteit op te zetten, te begeleiden of te organiseren?  Dan ben je hier aan het juiste adres!

  • De materialen zijn te huur als set, maar ook afzonderlijk mogelijk.
  • Heb je interesse om een samenwerking aan te gaan voor een groter project of voor B2B, aarzel dan niet en neem contact op.
  • Levering kan ook, mits een meerkost van 30eurocent per kilometer (standplaats: Outdoor Animation ). 

Vanuit passie gedreven om anderen ook te laten kennis maken met het avontuur, ondersteuning met materialen om de instapdrempel te verlagen voor iedereen.

De volledige lijst kan je vinden via onderstaande link in PDF.

Verhuur producten 2020

 

 

 

 

Kinderkajak:   Kinderkajak (sit-on-top), kwalitatieve kinderpeddel in verschillende lengte’s, kinderzwemvest. Geschikt voorkinderen vanaf 3 jaar met een bereik tot 50kg. Er zijn 20 sets beschikbaar. Optie: Didactisch lespakket om een les of dag kinderen op een leerrijke en zinvolle manier, met kajak als middel, ervaring te laten opdoen over de natuur en zichzelf.

Wildwaterkajak:   Kajaks geschikt voor wildwatervaren (creekers, riverrunners, playboats), peddel, ww-zwemvest, spatzeil, helm.  Optie: werptouw en deelbare peddel.  Door de samenwerking met Palm Equipment en Dagger bestaat intussen de volledige vloot uit Dagger Axioms, Dagger Mamba’s en worden de spatzeilen, zwemvesten en peddels door Palm voorzien.

Archery Tag:  Boog, Pijlen (3 pp), Masker, Doelen.  Optie: obstakels die eenvoudig en snel ineen en uiteen te halen zijn. Er zijn 40 sets aanwezig, dus tot 40 personen gelijktijdig spelen.

Mobiel Laag Touwparcours: Slacklines van verschillende lengte’s (10m, 15m, 20m, 25m) en kleuren (45 in totaal), bevestigingsspanbanden voor balken en andere objecten, touwen voor overbruggingen, accessoires om iedere overbrugging uniek te maken. Optie: Uitleg en ideeën om een parcours op te zetten met verschillende elementen.

Sneeuwraketten: raketten en stokken, aanwezig in assortiment: TUBBS FLEX ALP, MSR EVO ASCENT, TSL 226 RANDO, Redfeather hike 30

Hangtent:  Heb je altijd graag al eens in een zwevende tent geslapen? Huur de Tentsile Stingray voor een nacht of een weekend! Je kan er met 3 in slapen, fun verzekerd en een unieke nacht om toe te voegen aan je palmares!

Schietstand: Bogen of Kruisbogen, pijlen, doel, mobiel beschermingsnet voor achter het doel.

Nordic Walking stokken:  15 paar nordic walking stokken om met een groep de natuur in te trekken. Van volwassenen die een frisse neus willen halen tot senioren die hun fysieke conditie op een plezante manier op peil willen houden.

Wintertrektocht materiaal: Slaapzakken, slaapmatjes, donsjassen, …  Mail even voor beschikbaarheid. Momenteel in uitbreiding.

Via Ferrata: Via-ferrata set bestaande uit een heupklimgordel, een helm en een viaferrata-leeflijn. Er zijn 15 sets beschikbaar, korting bij meerdere sets uithuren.

Alpinisme: Piolet, ijsbijlen, stijgijzers, musketons, helmen, gordel, slings, prusiktouwtjes, ijsvijzen, …..  Dit allen is beschikbaar, een 7/8tal complete sets. 

Pulka-trektochten: Gericht op de low-budget wintersporter, maar geschikt voor de meest gangbare tochten en expedities. Zelfs door de gidsen en bedrijven in Ijsland wordt hierop vertrouwd. 20 pulka’s beschikbaar.