De volledige lijst kan je vinden via deze link in PDF:  Verhuurlijst 2021-2022

PACKRAFTVERHUUR – INFOPAGINA

SPLITBOARDVERHUUR – INFOPAGINA

SUPVERHUUR – INFOPAGINA

 

Wildwaterkajak:   Kajaks geschikt voor wildwatervaren (creekers, riverrunners, playboats), peddel, ww-zwemvest, spatzeil, helm.  Optie: werptouw en deelbare peddel.  Door de samenwerking met Palm Equipment en Dagger bestaat intussen de volledige vloot uit  Dagger Mamba’s en worden de spatzeilen, zwemvesten en peddels door Palm voorzien.

Archery Tag:  Boog, Pijlen (3 pp), Masker, Doelen.  Optie: obstakels die eenvoudig en snel ineen en uiteen te halen zijn. Er zijn 40 sets aanwezig, dus tot 40 personen gelijktijdig spelen.

Mobiel Laag Touwparcours: Slacklines van verschillende lengte’s (10m, 15m, 20m, 25m) en kleuren (45 in totaal), bevestigingsspanbanden voor balken en andere objecten, touwen voor overbruggingen, accessoires om iedere overbrugging uniek te maken. Optie: Uitleg en idee├źn om een parcours op te zetten met verschillende elementen.

Sneeuwraketten: raketten en stokken, aanwezig in assortiment: TUBBS FLEX ALP, MSR EVO ASCENT, TSL 226 RANDO

Schietstand: Bogen of Kruisbogen, pijlen, doel, mobiel beschermingsnet voor achter het doel.

Nordic Walking stokken:  15 paar nordic walking stokken om met een groep de natuur in te trekken. Van volwassenen die een frisse neus willen halen tot senioren die hun fysieke conditie op een plezante manier op peil willen houden.

Wintertrektocht materiaal: Slaapzakken, slaapmatjes, donsjassen, …  Mail even voor beschikbaarheid. Momenteel in uitbreiding.

Via Ferrata: Via-ferrata set bestaande uit een heupklimgordel, een helm en een viaferrata-leeflijn. Er zijn 15 sets beschikbaar, korting bij meerdere sets uithuren.

Alpinisme: Piolet, ijsbijlen, stijgijzers, musketons, helmen, gordel, slings, prusiktouwtjes, ijsvijzen, …..  Dit allen is beschikbaar, een 7/8tal complete sets. 

Pulka-trektochten: Gericht op de low-budget wintersporter, maar geschikt voor de meest gangbare tochten en expedities. Zelfs door de gidsen en bedrijven in Ijsland wordt hierop vertrouwd. 20 pulka’s beschikbaar. 

Tourlanglaufski:  Madshuss Eon met NNN BC binding, Colltex skins, Alpina Alaska boots, Grippon telesopische stokken.

Lawinepieper set: Arva EVO4 , Aluminium (telescopische) sneeuwschop, Sonde 240-280cm

 

Copyright © 2022 Outdoor Animation