PACKRAFT HUREN

PACKRAFT HUREN                                                             

Om een antwoord te bieden op de groeiende interesse voor het packraften en omdat we zelf ook meer en meer packraft-cursussen aanbieden, hebben we intussen een set van wildwater-packrafts met toebehoren in de verhuur gestoken.

Pakket: Packraft, Spatzeil, deelbare peddel, zwemvest, helm: 40euro per dag, 135euro voor een week. Extra dag komt op 14euro. 

We hebben gekozen voor de KOKOPELLI NIRVANA omdat deze een dikkere onderkant heb algemene stof hebben, op die manier heb je minder kans op mogelijke problemen onderweg. Stevige ruggesteun. Ook hebben we geopteerd voor een echt wildwatermodel omdat we zelf uiteraard wildwater-liefhebbers zijn! Kortom dus duurzamer en ietsje zwaarder. Wij gaan er ook vanuit dat mensen die huren graag kunnen testen wat hen ligt en pas nadien de keuze kunnen maken voor een voor hen geschikt model. Voor raad en voor algemene tips en tricks staan wij altijd paraat.  

Deelbare peddel (in 4 delen) : Rapa van TNP, in verschillende lengtes van 200cm tot 220cm. 

Kwalitatief zwemvest : FX van Palm, in verschillende maten en steeds in een mooie groene kleur.

Een helm kan ook afzonderlijk nog bij gevraagd worden. Hier opteren wij voor een wildwater-helm eerder dan een lichtgewicht, want als het je echt met beschermen is het beter stevig genoeg.

Ook een grote lichtgewicht droogzak van EXPED (80liter) is te huur, prijzen en beschikbaarheid hiervoor best na te vragen.

Om je helemaal op je gemak te stellen hebben we ook beschikbaarheid over nog tal van andere zaken zoals (neopreensokken, droogjasjes, neopreenpakken, ….) Indien je daar interesse in hebt, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.