PACKRAFT HUREN

PACKRAFT HUREN                                                             

Om een antwoord te bieden op de groeiende interesse voor het packraften en omdat we zelf ook meer en meer packraft-cursussen aanbieden, hebben we intussen een botenvloot van verschillende soorte packrafts: voor vlakwater, voor wildwater, voor stevig gebruik, voor duo, …..  deze komen dus ook allemaal in de verhuur!

Pakket: Packraft, Spatzeil, deelbare peddel, zwemvest, (helm) en een handige Duffelbag van RAB om alles in te vervoeren: 35euro per dag, 50euro voor het weekend,  120euro voor een week. Extra dag komt op 10euro per dag meer dan een week. 

We hebben gekozen voor de KOKOPELLI NIRVANA  omdat deze een dikkere onderkant heb algemene stof hebben, op die manier heb je minder kans op mogelijke problemen onderweg. Stevige rugsteun. Ook hebben we geopteerd voor een echt wildwatermodel omdat we zelf uiteraard wildwater-liefhebbers zijn! Kortom dus duurzamer en ietsje zwaarder. Wij gaan er ook vanuit dat mensen die huren graag kunnen testen wat hen ligt en pas nadien de keuze kunnen maken voor een voor hen geschikt model. Voor raad en voor algemene tips en tricks staan wij altijd paraat.  We hebben overigens een ruimer aanbod dan enkel de Nirvana, dus kijk gerust eens naar het hele aanbod: VERHUURAANBOD PACKRAFTS

Deelbare peddel (in 4 delen) :             Rapa van TNP, in verschillende lengtes van 200cm tot 220cm. 

Kwalitatief zwemvest :                          FX van Palm, voor het echte wildwaterwerk. Voor de lichtgewichtvariant hebben de de ACE van Palm.

Lichtgewicht droogzak:                        EXPED (80liter) is te huur, prijzen en beschikbaarheid hiervoor best na te vragen.

Een helm kan ook afzonderlijk nog bij gevraagd worden. Hier opteren wij voor een wildwater-helm eerder dan een lichtgewicht, want als het je echt met beschermen is het beter stevig genoeg. Om je helemaal op je gemak te stellen hebben we ook beschikbaarheid over nog tal van andere zaken zoals (neopreensokken, droogjasjes, neopreenpakken, ….) Indien je daar interesse in hebt, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Hoe moet ik dat allemaal meenemen?

Packraft Verhuur Voorwaarden:

Wij leveren jou de materialen intact, proper en mooi opgerold. We verwachten dat jij dit op dezelfde manier terugbrengt.

 • Proper en droog terugbrengen : Handdoekje doet wonderen…
 • Laat het zitje en de rugsteun in de boot bevestigd.
 • Netjes oprollen, zie instructies op onze website via het filmpje.

Draag zorg voor de packraft tijdens de trip, een packraft is een hoogtechnologiche lichtgewicht vaartuig. Fout gebruik kan ervoor zorgen dat deze kapot kan gaan.

 • Vaar niet doelbewust over scherpe stenen, ijzeren pinnen, ….
 • Start niet door van op de kant in het water te glijden/schuren. Leg je packraft in de water alvorens in te stappen.
 • Gebruik geen messen of andere scherpe voorwerpen in de buurt van een packraft.

Reparatie?  Je kan tijdens je tocht een gaatje tijdelijk voldoende plakken met ductape. Dit is vaak de snelste oplossing. Wij kunnen dan de het gatje zelf in orde stellen. Ben je langer onderweg dan kan je met de repairkit aan de slag die we meegeven voor meerdaagse trips.

Schade?  Wij controleren zelf. Indien je binnen de 2 dagen niets hebt gehoord is het in orde. Je krijgt korting als je ons ZELF AANGEEFT dat er een GAATJE is.

 • Klein gaatje: 35euro, 20euro indien je zelf aangeeft.
 • Groot gaatje (groter dan 5eurocent) : 50euro, 30euro indien je zelf aangeeft.
 • Snede: 100euro, 60euro indien je zelf aangeeft.
 • Boot onbruikbaar: Helft van de aankoopwaarde. (500-800euro, afhankelijk van model)
 • Peddel kapot of verloren: 50euro
 • Zitje kapot/kwijt : 55euro
 • Rugsteun kwijt/kapot: 40euro

 

Hoe moet ik dat uitpakken en opblazen?

 

 En een spatzeil?